0800-501-50
049 501 501 | 044 501 501

Jemi gjithmonë të hapur shoferët e pasionuar pas punës si taksist.
Më poshtë mund të aplikoni vetëm duke plotësuar formularin.


Partnerët

Dhe Klientët besnik

Logo-3
Logo
villaswisslogo
LOGO-E-RE_KOSPROD_FINALE-2-1024x489