0800-501-50
049 501 501 | 044 501 501

Ju pergezoj  dhe ju uroj pune te mbare,
eshte padyshim nje investim i qelluar
ne qytetin e prishtines e cila me se shumti
ka nevoje per vetura qe nuk e ndotin ambientin.

Partnerët

Dhe Klientët besnik

Logo-3
Logo
villaswisslogo
LOGO-E-RE_KOSPROD_FINALE-2-1024x489